речник контакт

Мотивот за убиството и четворицата претепани засега непознат

Полицијата вели нарушени меѓусоседски односи, соседите велат немаа никакви кавги

Петар Печков

Мотивот за убиството засега непознат. Зошто С.В. (46 год) во неговото дивеење уби еден, еден тешко а тројца повреди. Мавал со чекан и  железен стап. Полицијата на веб страницата а на МВР напиша дека ова дошло поради ,, поради влошени меѓу соседски односи,,.Соседите пак велат немаа никогаш никакви проблеми.

Настраданите беа прекрасна фамилија, немаа никакови проблеми со комшиите. Не знаеме што можеше да се случи за да дојде до ова. С.В. беше повлечен, не работеше, не беше женет. Со нас  имаше едно добар ден, добро  утро и толку.    Видете тие имаа дури заеднички двор, двете фамилии. Иако  двете  куќи имаа две врати за влез, не беа одделение меѓусебно со ѕид или нешто  друго. Што се случило кај сторителот само тој си знае – велат соседите. 

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »