речник контакт

НОВ БИЗНИС ВО ВЕЛЕС

Дали конечно ке се ослободиме од целиот пластичен отпад во градот?!

lj lkjl

Со отворањето на неколкуте компании кој се занимаваат со рециклирање на отпадната пластика му доаѓа крај на целот пластичен отпад кој не опкружува!! А водено и дел од нашите граѓани наоѓаат егзистенција.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »