речник контакт

Наскоро модерен маркет на ТУШ во Велес

Велешани наскоро ќе пазарат во супер модерниот маркeт на ТУШ.

Петар Печков

Пред некој ден завршија работите на новиот маркет на ТУШ во Велес, лоциран кај бензиската пумпа на Брако. Обjектот бил технички предаден на новиот сопственик и според најавите тој треба да проработи во средината на април месец.

На корисна повшина од 2,7 илајди метри квадратни посетителите ќе можат да купуваат роба од познати светски производители. За купувачите обезебден е современ паркинг за 81 возило.

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »