речник контакт

Насмевка на природата, во најубавиот месец од годината

Темјанушки кои ви се насмевнуваат. Или како изгледа цветниот мај низ фотографии

Петар Печков


Природата ви испраќа насмевки преку овие темјанушки, за Ваше добро расположение. Очи кои гледаат во вас, насмевка, кој што се не може да види во овие расцветани темјанушки, дар од природата.

Кога сме кај природата ТРМР ви подарува уште неколку фотографии од најубавиот месец во годината, мај.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »