речник контакт

Нашето маалско гранапче, во центарот на градот

И долен и горен веш и патлиџани, се на едно место

Петар Печков

Цела седмица во центарот на Велес на импровизрани тезги се нудат производи, за широки народни маси. Долен и горен веш, маички но и патлиџани.  А колку само инспектори минуваат пред нив....

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »