речник контакт

Најдобар спортист и екипа за 2005

Општина Велес и Сојуз на спортови Велес, Ве покануваат на [b]„Избор на најдобар спортист и спортска екипа за 2005“[/b] и Турнир во мал фудбал 24 декември (сабота), Спортска сала „Парк-спорт“, 15.00 часот

Аница Солева

Општина Велес и Сојуз на спортови Велес, Ве покануваат на [b]„Избор на најдобар спортист и спортска екипа за 2005“[/b] и Турнир во мал фудбал 24 декември (сабота), Спортска сала „Парк-спорт“, 15.00 часот Турнир во мал фудбал Учесници: - ТВ „Здравкин“ - ТВ „Канал 21“ - Радио Велес - Net studio Total Production - Радио 5 FM - Општина Велес [b]Група А[/b] А1 Радио Велес А2 ТВ Канал 21 А3 ТВ Здравкин [b]Група Б[/b] Б1 Радио 5 FM Б2 Општина Велес Б3 Нет Студио ТП [b]I коло[/b] 15:00 Радио 5 FM Нет Студио ТП 15:40 Радио Велес ТВ Здравкин [b]II коло[/b] 16.20 Општина Велес Радио 5 FM 17:00 ТВ Канал 21 Радио Велес [b]III коло[/b] 17:40 Нет Студио ТП Општина Велес 18:20 ТВ Здравкин ТВ Канал 21 ФИНАЛЕ 19.30 ПОБЕДНИК ГРУПА А ПОБЕДНИК ГРУПА Б 19.00 часот Прогласување на најдобар спортист и најдобра спортска екипа за 2005 година по избор на спортски новинари Културно - уметничка програма [url=www.veles.gov.mk]www.veles.gov.mk[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »