речник контакт

Најдобрите фотографии на 2015 според ТАЈМ

Војните и страдањата на луѓето, најчесто на оваа листа од фотографии

Петар Печков

Годината речиси си замина, а месецов го поминуваме потсетувајќи се на неа и подготвувајќи се за следната.

Светски познатиот и реномиран  „TIME“ нè потсетува на изминатите 12 месеци преку најдоброто од фотографијата. Во галеријата погледнете  дел од најдобрите 100 фотографии според нив.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »