речник контакт

Најдобри фотографии од дронови за 2015

Дроновите стануваат вообичаен начин за добивање на нова перспектива кон светот

Петар Печков

Погледнете ги овие фотографии и ќе сфатите зошто фотографиите направени од дрон станаа толку популарна активност. Голем дел од нив се ставени во 2015 .

Буквално не постојат физички граници со оглед на тоа што можат да фотографираат било каде“.

 

АНКЕТА »

Дали 8-то место на ФК Борец во Првата лига ги задоволи вашите очекувања?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »