речник контакт

Најлошите слики за албуми

Ова се ремек дела на сите времиња!

Зоран Николов

Погледнете и самите:

http://www.2dorks.com/gallery/2006/worst_albums/index.asp

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »