речник контакт

Најлоши знаци

Овде се уловени дел од најлошите знаци, натписи, светлечки реклами :))

Зоран Николов


Одбирајте го фонтот многу внимателно.


Добро, ама може ли да ми ја исчистите блузата?


Кога ќе им се јавите, што викаат... „FUK MI may I help u?“


Није ваљда...


Таму е викендицата на Бетмен


Барем бевте предупредени...


Ваков сервис би сакал да има и во Велес


А ова стварно го има!!! НЕ Е МОНТАЖА


Ho-Made ... Bitch-Made
Шо ти е прав P.I.M.P.


Ова би требало да е некоја куќа во која живее некој... Или така нешто...


Во вистинска насока се движите.


Купи две барбики и земи три деца БЕСПЛАТНО!


Сеа да влеземе или не?


Не верував дека мажите се толку злобни...


Еве овде се прави онаа работа.


Шшшшшш! Тајниот нуклеарен бункер е натаму.


Исто како „Користете светла навечер“.


Дизелот е поскап сеа, не се исплати бе алоооо!


Некој мора да биде најдобар во нешто.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »