речник контакт

Најмладите за Рацин

Највозрасните групи од Детската градинка ,,Димче Мирчев“ нивната завршна манифестација му ја посветија на поетот и револуционер Коста Солев Рацин. Преку неговите строфи тие ги прикажаа тутуноберачите, копачите. Еве како низ слика изгледаше оваа манифестација.

Петар Печков

Највозрасните групи од Детската градинка ,,Димче Мирчев“ нивната завршна манифестација му ја посветија на поетот и револуционер Коста Солев Рацин. Преку неговите строфи тие ги прикажаа тутуноберачите, копачите. Еве како низ слика изгледаше оваа манифестација.АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »