речник контакт

Најчесто поставувани прашања за Македонија

Најдов една многу интересна страница за Македонија...

Зоран Николов

Најдов една многу интересна страница за Македонија [url=faq.macedonia.org/]faq.macedonia.org[/url] и од многуте информации тука го најдов и [url=faq.macedonia.org/quicklinks/quicklinks2.html]Уставот на Република Македонија[/url] само што е на англиски. Еве што има на менито: [01] the arts [02] cuisine [03] economy [04] history [05] internet [06] language [07] politics [08] religion [09] sports [10] travel [++] auf deutsch [++] en français [++] contact [++] search И овојпат оваа страница е македонска (не грЦка) и е наменета за странски државјани.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »