речник контакт

На концерт на групата Тероризер во Солун

Уште една жестока метал свирка вп комшии

Петар Печков

Во саботата во Eightball  клубот во Солун, соседна Грција, се  одржа концерт на големиот Grind Core bend, Terrorizer од САД.

 Во пеколната атмосфера групата која е лидер на овој најекстремен правец во метал музиката, покажа зошто и по толку години постоење секгоаш се добредојдени било каде, на било кое место на светот. Настапија со понов материјал и нивни големи хитови.

На концертот присуствуваа и неколкумина велешани предводени од Борче Стојанов, кој е автор на фотографиите. 

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »