речник контакт

Небото над Велес украдено

Инсталациите го освоија небото

Петар Печков

Има малку  воздушен простор во градот кој е слободен и каде нема водови за било која инсталација. Така сега небото од дома е недостапно, бидејќи најчесто е погледот кон мрежите за некоја услужна  компанија, струја, интернет, кабелска..

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »