речник контакт

Некрстени денови вечерва премиерно во Велес

Претставата „Некрстени денови“ од Тихомир Стојановски, во режија на Слободанка Чичевска, е во продукција на театар „Скрб и утеха“

Петар Печков

Претставата „Некрстени денови“ од Тихомир Стојановски, во режија на Слободанка Чичевска, вечерва во 20 часот ќе биде премиерно изведена на малата сцена во театарот „Јордан Х. К. Џинот“ во Велес.

Во неа играат Жарко Спасовски, Фаик Мефаилоски, Мирјана Ристов, Страшо Милошевски,Тихомир Стојановски, Роберт Ристов и Слободанка Чичевска. Музиката е на Јане Пенов и Мемишевци од Орашек – Гора.

Претставата е во продукција на театар „Скрб и утеха“.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »