речник контакт

Немам проблем да бидам гола на сцена

Шерон Стоун се враќа повторно во „Основен инстинкт 2“. Таа вели дека нема проблем со тоа да биде гола на сцена.

Аница Солева

Шерон Стоун се враќа повторно во „Основен инстинкт 2“. Таа вели дека нема проблем со тоа да биде гола на сцена. „најлесно е за мене да бидам гола“, вели 48 годишната актерка. Шерон е позната по својата сцена од 1992 година во „Основен инстинкт“, кога ги прекрстуваше нозете. Сигурно сите ја паметат оваа незаборавна сцена! „Основен инстинкт 2“ ќе биде промовиран во Берлин.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »