речник контакт

Нема да постои ОУ „Трајко Андреев“

Основното училиште „Трајко Андреев“ нема да постои од есен, решија велешките советници.

Петар Печков

Основното училиште „Трајко Андреев“ нема да постои од есен, решија велешките советници. Учениците ќе преминат во ОУ „Блазе Конески“ и ОУ „Св.Кирил и Методиј“ а вработените ќе преминат во ОУ „Блазе Конески“. Објектот од есен ќе биде најверојатно дом на Економска или Гимназија.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »