речник контакт

Ниту од втора не се продадоа плацевите за куќи во Тунел 2

Трите плацови кои се продаваа а беа наменети за изградба на семејни станбени куќи во Тунел 2 не се продадоа.

Петар Печков

 

Ниту втората лицитација не беше успешна за да се најде купувач за локациите со површина од  400 до 500 м2 во ДУП Тунел-2 УЕ 12, дел од блок 58 и 59 м.в. Камено брдо бр.бб, со намена за изградба на семејни куќи.

Продажбата беше објавена на ден 12.03.2010 година,  а до закажаниот термин 07 мај во Министерството за транспорт и врски не се пријавиле  заинтересирани лица и јавното наддавање не се одржа.

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »