речник контакт

Нова Motorola

Веќе видено чудо на техниката Touch screen дисплеј со 262 000 бои, 2Mpixel камера напред, камера назад и нема бројки, само копчиња за навигација.

lj lkjl

Веќе видено чудо на техниката Touch screen дисплеј со 262 000 бои, 2Mpixel камера напред, камера назад и нема бројки, само копчиња за навигација. Дисплејот е одличен тouch screen и е заштитен со проѕирен капак на преклоп. Предната камера е со квалитет од 2Mpixel и со вграден блиц вади јасна слика дури и во темнина. Освен навигација со молив, слободно можете да работите и со прст (големината на дисплејот и добрата поставеност на менијата го овозможуваат тоа). Оперативен систем е Linux, а покрај стандардните апликации има и web browser со подршка за HTML, е-маил клиент, Јava, file менаџер, RealPlayer И сето тоа за 650$, но не кај нас :)

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »