речник контакт

Новинар

Снежана Лупевска известува во живо од Кондово...

lj lkjl

Снежана Лупевска известува во живо од Кондово во врска со убиството на некој криминалец од страна на полицијата во вооружена пресметка при обидот за негово апсење. Јас колку што се сеќавам кога Снежана известува од такави локации, обавезно ситуацијата ескалира во меѓуетнички конфликт. Што мислите ке има ли сега такво нешто?

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »