речник контакт

Нови поштенски марки

Нови поштенски марки на Бирото за филателија на Македонски пошти со номинална вредност од 12 и 36 денари:

Петар Печков

Кокино, калап за леење на обредна секира и амулет од бронза;

\"\"
Кокино, изгревање на сонцето над маркерот кој го означува денот на летната долгоденица;

\"\"
Детал од фреска и цртеж на манастирскиот комплекс на Св.Никита, с.Бањани;

\"\"
Детал од фреска и цртеж на манастирскиот комплекс на Сливничкиот манастир

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »