речник контакт

Нови членови на велешкиот Совет

На последната седнциа беа верификувани мандатите на двајца нови советници кои доаѓаат од СДСМ

Петар Печков

Нови членови на  Советот на општина Велес  се Билјана Тевчева Кошинова и Дејан Арсовски од СДСМ. Нивниот мандат беше верификуван на последната седница на Советот.

Тие доаѓаат на местото од Панче Иванов и Асен Прличков, кои по реакцијата на антикорупциската дека не можат да бидат и советници и директори во образовение, се решија да се повлечат од политичката функција и се посветија на нивната професионална ориентација.

АНКЕТА »

Колку сте задоволни од настапот на македонските репрезентативци на ЕП во одбојка?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »