речник контакт

Новогодишен саем на книгата

[b] Новогодишен саем на книгата[/b] Од 15-30 Декември 2005 година локација: Библиотека „Гоце Делчев“, Велес Повелете, количините се ограничени :)

Аница Солева

[b] Новогодишен саем на книгата[/b] Од 15-30 Декември 2005 година локација: Библиотека „Гоце Делчев“, Велес Повелете, количините се ограничени :)

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »