речник контакт

Новогодишна журка 2008 со Драган Б. Костиќ

22.00 часот, 31.12.2007, хотел Континентал, Скопје

Аница Солева


АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »