речник контакт

Новогодишни честитки!!!

Што ќе им посакате во Новата 2006 година на оние што најмногу ги „сакате“?

Аница Солева

Што ќе им посакате во Новата 2006 година на оние што најмногу ги „сакате“?

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »