речник контакт

Ново велешко чудо

???????????????????????????????????????????????????

Петар Печков
Дедо со двата внука безгрижно се бањаат во реката Вардар, иако таа е забранета за капење поради високата загаденост и опасноста по здравјето.


\"\"


Не им пречи ни тоа што на неколку метри над нив се наоѓа пцовисан коњ??!!


\"\"

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »