речник контакт

Ново капалиште во Велес, фонтаната во Младински

Еве каде најдоа разлаување некои од градските деца, за кои базенот е недостапен

Петар Печков

Благодарност до колешкта Ана Милевска од ТВ Здравкин, за отстапените фотографии

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »