речник контакт

Нов директор во ОУ во Иванковци е Ѓорѓиева

Таа досега беше в.д. директор

Петар Печков

Директор во ОУ Стојан  Бурчевски Буридан во Иванковци  е именувана   Евица  Ѓоргиева дипломиран педагог. Таа била предлог на Училишниот одбор, кој е потврден од градоначалникот Чадиев.  Ѓорѓиева беше в.д. директор во изминатите шест месеци.

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »