речник контакт

Нов лик на детскиот парк и плоштадот во Чашка

Со нови естетски и практични креативни содржини на двете локации разубавен е центарот на населбата

Петар Печков

Општина Чашка започна со разубавување и оплеменување на Детски парк и Плоштад во  населба Чашка.

Во рамки на акцијата со нови  естетски и практични креативни содржини на две локации во Детскиот парк  се изработени полиња со ликовни елементи.

На Плоштадот каде што е уредена зелената површина збогатена е со светлосни елементи кои се ликовно и скуптурално  збогатени. 

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »