речник контакт

Ноќен живот

Значи одиме вака, викендов го почнуам со The IN Club ( Демек бившо Tarantino) и Stones. Здравје следниот викенд ќе се потрудам и за сите други кафани шо си имаат програма да ви ја презентирам!

lj lkjl

Значи одиме вака, викендов го почнуам со The IN Club ( Демек бившо Tarantino) и Stones. Здравје следниот викенд ќе се потрудам и за сите други кафани шо си имаат програма да ви ја презентирам! Значи, IN у четврток бујрум на Екс Ју Хитови (се разбира од оние поквалитетните), Петок се Роберт и Брат-му, во сабота ќе го слушаме Тале H@KER и неговиот избор на ESSENTIAL BEATS, а во недела одличниот FLASH од CD радио со Disco & Retro! Во Stones како и скоро секој петок и овој ќе се слуша сетот на Тале H@KER. Арно ама у сабота за ЖАЛ ќе мора повторно да тргате маки со мојот Еlectro избор, значи Сабота во Stones Jack-S ! Убоо да си поминете и уше поубоо да ми се опиете ајт чао!

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »