речник контакт

Обичните Бугари за Македонското малцинство во Бугарија

Дебата на радио Благоевград во врска со постоењето на Македонско малцинство во Бугарија! За разлика од екстремистите и националистите кои се многу малку во Бугарија обичниот бугарски народ признава Македонско малцинство во Бугарија!

Зоран Николов

Дебата на радио Благоевград во врска со постоењето на Македонско малцинство во Бугарија! За разлика од екстремистите и националистите кои се многу малку во Бугарија обичниот бугарски народ признава Македонско малцинство во Бугарија!

Обичните Бугари за Македонското малцинство во Бугарија

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »