речник контакт

Одбројувањето започна

Доаѓа Нова година

Петар Печков

Излозите на продавницата за подароци Масинови и цвеќарницата Ирис, најавуваат дека празници се ближат. Доаѓа Нова година.  

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »