речник контакт

Одмор од напорната работа

Просењето како професија, за жал е присутно и натаму кај мал број случаи наши сограѓани

Петар Печков

Овој наш сограѓанин, наместо кревет и перница, улицата и облеката ја нашол како место за почивка. Иако просењето е забрането и сакционирано, во градот на многу места ќе најдете лица кои го правата тоа секојдневно. Ова е еден од тие примери.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »