речник контакт

Од сабота почнува со работа базенот ,,Летно задоволство,,

За вечерното отворање концерт на Ана Кокиќ

Петар Печков

Од сабота, 13 јули, започнува со работа базенот ,,Summer mood,,. Капењето е во термин од   9 часот до 19ч. Цената на билетот за капење е 70 денари. Вечерта за отворањето на годинешната сезона најавен е концерт на Ана Кокиќ.   

Закупецот на базенот, кој го доби името ,,Летни задоволства,, најавува дека до крајот на сезоната ќе се одржуваат концерти на познати музички имиња од земјава и странство, кога навечер објектот ќе работи.   

Во меѓувреме отстранети се сите недостатоци кои беа констатирани, и на кои се работеше три седмици. Градскиот базен го доби фирмата ПН-МП од Велес со месечна кирија од илјада евра плус ДДВ.

Во прилог на ова вест, и фотографии каква беше состојбата претходно и каква е сега на дел од инсталациите во објектот. 

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »