речник контакт

Од топилницата!!!

Поради генетски нарушувања од загадувањето, во велешката болница се роди чудно бебе!

Зоран Николов

Бебето е со големина од само неколку сантиметри и е многу слатко. Тоа е веројатно поради тоа што е направено од шеќер и изгледа како вистинско. Абе да го грабнеш и да бегаш!

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »