речник контакт

Олимпијдата низ слики

Радоста и тагата, среќата и болката, судирот на два света,настани кои не беа регистрирани од камерите

Петар Печков

16 дена светот беше окупиран од спортот. Благодарност за убавите моменти и добро здравје на сите нас, да ги дочекаме следните во Рио за четири години. Дотогаш сеќавње на моментите кои ќе останат во спомените.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »