речник контакт

Опасна работа, фарбање на силоси

Постојат многу интересни, занимливи но и опасни занимања.

Петар Печков

Постојат многу интересни, занимливи но и опасни занимања.

\"\"

Еве едно од нив, фарбање на високи објекти, како што е случајот со силосите на Жито Вардар.

Како се чувствуваа овие работници, додека ги префарбуваа силосите, тие си знаат.

\"\"

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »