речник контакт

Организатор на кабли

Дали каблите од монитор, тастатура, компјутер и што ли уште н?, ви се проблем да ги скриете?

Никола Солев

Следното видео клипче ќе ви покаже како:


АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »