речник контакт

Организиран дочек на Новата 2006 година!

Да не правам Copy и Paste прочитајте повеќе на [url=veles.gov.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=103&Itemid=19]www.veles.gov.mk[/url]

Аница Солева

Да не правам Copy и Paste прочитајте повеќе на [url=veles.gov.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=103&Itemid=19]www.veles.gov.mk[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »