речник контакт

Оригинален општински календар за 2013

На едно место повеќето млади,таленти, спортисти кои го славеа името на градот по светот

Петар Печков

 Се на едно место, лицата кои ја одбележаа годината што мине се најдоа на календарот на општина Велес за 2013. Оригнална идеја  на 12 листови, со лица кои се вложија себе а го популаризираа Велес. Младиот научник Солев, убавицата Шкортова, ракометарите Темелков и Манасков,  олимпиецот Ефремов, кајакарите, планинарот Ѓоргиев, мотористите... и уште многу други познати имиња

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »