речник контакт

Оригинални честитки

Учениците од ОУ „Јордан Хаџи Константинов - Џинот“ на оригинален начин ќе прибираат средства за хуманитарни цели.

Петар Печков

Учениците од ОУ „Јордан Хаџи Константинов - Џинот“ на оригинален начин ќе прибираат средства за хуманитарни цели.

Тие до 30-ти декември, кога временските услови ќе дозволува ќе продаваат честитки за Новата година, кои ги изработија сами. Во рамките на нивните проектни активности, изработени се честитки кои се нудат на граѓаните на штанд на главната улица Благој Ѓорев, до Офицерски дом.

Затоа ако сакате да имате оригинално рачно изработена честитка за празниците повелете, купете, донирајте.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »