речник контакт

Орхидеја Нечевa Петрова нов претседател на Подем за Велес

Драган Димески останува генерален секретар на партијата

Петар Печков

На саботното годишно изборно собрание на Општинската организација на ПОДЕМ за Велес избран е нов претседател. Тоа е магистер д-р Орхидеја Нечева Петрова. 

Досега оваа функција како в.д ја вршеше Драган Димевски, кој останува на позицијата генерален секретар на ПОДЕМ.

На општинско ниво избрани се и другите партиски органи на ПОДЕМ за Велес.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »