речник контакт

Осмо коло општинска фудбалска лига Велес

Форца Нова и Младост во завршницата, се бараат другите два полуфиналисти

Петар Печков

Г Р У П А    А

Форца Нова – Илинден БС    2:1
Богомила – Бирлик                  1:0
Гемиџии – Башкими                2:4


 
1.    Форца Нова           8    5   2    1      19: 5       17
2.    Гемиџии                 8    4   3    1      20: 11     15
3.    Богомила               8     3    3   2      12:10     12
4.    Башкими                8     2    5    1     17:11     11
5.    Илинден БС           8     1    2    5    14:18        5
6.    Бирлик                   8     0    3    5     7 :12      3

Идно коло  недела
 Гемиџии – Форца Нова
Башкими – Богомила
 Бирлик – Илинден

Г  Р  У  П  А       Б
Горски – Интернационал    4:1
 Локомотива – Мартолци   3:0  служб.
 Извор – Мартолци               0:3

1.    Младост                       8   6   1   1           28:8         19
2.    Локомотива                 8   6   0   2           23:11       18
3.    Мартолци 07               8   4   1   3           11:12        13
4.     Горски                        8   3   0    5          17:30          9
5.    Интернационал          8   2   1   5           11:26          7
6.    Извор 07                     8   1   1   6             8:17          4

 Идно коло недела
 Извор – Горски
 Младост – Локомотива
Мартолци - Интернационал

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »