речник контакт

Отворањето на Олипијадата во Сочи

Спектакл, празник за очи. Некои дефилираа на бермуди, други на влечалки

Петар Печков

Олимпијадата во Сочи, нејзиното отворање низ фотографии

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »