речник контакт

Отворен ден во Св. Кирил и Методиј во новогодишно руво

Учениците и наставниот кадар подготвија многу активности

Петар Печков

,,Дедо Мраз кај нас,, беше наловено пред новогодишното дружење на наставниците, учениците и нивните блиски  од ОУ Св. Кирил и Методиј. Целта е да се заборави на момент од училишните обврски, да се создаде новогодишна весела атмосфера. 

Имаше ликовна  и музичка работилница, потоа новогодишна работилница каде се изработуваа украси, честитки,  и декоративни елементи. Настапија игроорците, училишниот хор,  оркестарот, имаше продажна изложба на храна подготвена од мајките на учениците.

Собраните средства  од неа се наменети за набавка на технички средства за подобрување на современата настава. 

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »