речник контакт

Ојде и ЕСМ

Ја продадоа ЕСМ и сеа шо че праиме? Чорба, Македонче!

Аница Солева

Ја продадоа ЕСМ и сеа шо че праиме? Чорба, Македонче! Ја молам Австрија да не инвестира тука, оти сигурно нема да си ги извади парите, нема од кого :) Ами шо ќе стане кога Македончето ќе се разбуди од зимскиот сон, кога ќе свати шо напраил, а шо можел да направи? После е... нема каење, така викаат!

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »