речник контакт

Партиски влошки

Добив на меил многу интересна реклама за хигиенски влошки која се емитува на радио 5FM, само овие се преобразени во Партиски влошки.

Аница Солева

Рекламата можете да ја симнете овде. Само 1.5 MB!!!

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »