речник контакт

Патот Чашка - Голозинци се реконструира и дел од денот ќе биде затворен за сообраќај

Од 26 јуни следните два месеци секој работен ден од 10 до 16ч. патот не ќе може да се користи

Петар Печков

Регионалниот пат Населба Чашка - Голозинци се проширува и асфалтира.

Поради ова, од среда 26 јуни до крајот на летото,  патот ќе биде затворен за сообраќај во одреден дел од денот.

Следните два месеци до крајот на август во периодот од 10 до 16 ч. патот ќе биде затворен за сообраќај, секој работен ден.

Затоа се предупредуваат жителите на населените места Јаболчиште, Дреново, Врановци, Лисиче, Голозинци и Мелница, но и сите кои планираат да го користат, дека нема да можат да сообраќаат на овој патен правец.  

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »