речник контакт

Петре Игнов повторно началник на СВР Велес

Игнов на оваа позиција е од 2006-та година

Петар Печков

Со враќањето на позицијата Министер за внатрешни работи на Митко Чавков, тој веднаш ги врати петте начаници на СВР во исто толку градови во Македонија, кои беа  сменети  пред Нова година.

Така од петокот  СВР Велес има ново стар началник Петре  Игнов, кој на оваа позиција  е од 2006-та година. 

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »