речник контакт

Петров ќе ја потпише одлуката хотелот во Врановци да се подари на Чашка

Градоначалникто објаснува дека не е над волјата на советниците

Петар Печков

Градоначалникот на Велес кој беше повикан од опозицијата да не ја потпише одлуката за подарување на хотелот во Горно Врановци , најави дека ќе ја почитува волјата на  мнозинството советници.

Не можам да одам преку волјата на советниците. Тоа би значело дека се ставам над  нив и ги оспорувам нивните ингеренции и одлуки – изјави Горан Петров градоначалник на Велес.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »